برطرف نمودن بوی سوختگی از برنج:

 

1.شما می توانید با قرار دادن چند تکه پیاز لا به لای برنج این بو را برطرف کنید.

 

2.تکه ای نان روی برنج بگذارید و موقع کشیدن برنج آن را ببرید.

 

جلوگیری از وارفتن کتلت:

 

برای درست کردن کتلت سعی کنید آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید با این کار هم،کتلت طعم بهتری خواهد یافت و هم از وارفتن کتلت جلوگیری می شود.

 

خوشمزه شدن سس سالاد:

 

برای این کار می توان از آب پرتغال یا آب نارنج تازه استفاده کرد.

 

رنگین کردن خوراکی ها:

 

برای رنگین کردن خوراکی ها و سوپ و آش از پودر هویج استفاده کنید .هویج های سالم و کوچک را انتخاب کرده  و آن را روی سینی مخصوص قرار دهید و در فر گذاشته تا خشک شود.سپس آنرا بکوبید و به صورت پودر درآورید و برای رنگین کردن غذا به کار ببرید.

 

 

 

 

 

موضوعات: آموزشی
[یکشنبه 1392-02-15] [ 11:33:00 ق.ظ ]