یک محقق طب اسلامی-ایران تأکید می کند که مصرف زیاد غذاهایی با طبع سرد در دوران جوانی و نوجوانی باعث ابتلا به فشار خون دائمی در زمان پیری می شود. برخی ها فکر می کنند دلیل فشار خون، مصرف غذاهای گرم است، درحالی که اینطور نیست و از نظر سلولی و مولکولی فشار خون دلیل دیگری دارد. اگر افراد در دوران کودکی، جوانی و میانسالی به صورت مرتب از غذاهایی با انرژی پایین استفاده کنند فشارخون در قسمت های بالایی بدن و مغز افت می کند. غذاهایی که طبع سرد و انرژی کمی دارند مانند ماست، دوغ، خیار، گوجه، کاهو، گوشت مرغ، گوشت گاو، ماهی و… باعث پایین آمدن فشار خون می شوند و افرادی که مرتب آن ها را استفاده می کنند دچار علائمی مثل سیاهی رفتن چشم ها در دوران نوجوانی در زمان برخاستن می شوند.اگر این افراد مرتب در حال مصرف مواد غذایی با طبع سرد باشند عروق بدن گشاد می شوند و فشار مغز و قسمت های فوقانی افت می کند و گیرنده های حساس نسبت به افت فشار خون فعال می شوند. در نتیجه این انقباض ها و تکرار آن، فشار خونی که به مغز می رسد افزایش می یابد و اگر این روند طی سال ها ادامه یابد فرد دچار فشار خون دائمی می شود.

موضوعات: سلامت
[یکشنبه 1393-01-31] [ 12:06:00 ب.ظ ]