1.برای کسب نتایج بزرگ،کوچک فکر کنید.
اشتباه قدیمی مردم این است که زمان برنامه ریزی برای سال نو، لقمه های بزرگ تر از دهان خود برمی دارند.اگر آهسته شروع کنیدهمواره می توانید همین روند را با عادت های دیگرتان ادامه دهید. 2.یک برنامه مشخص «اگر»طراحی کنید.
انواع برنامه هایی که مردم برای تغییر خودشان دارند، گنگ و مبهم اند. چیزی مثل «انسان بهتری می شوم» یا «امسال اندام مناسبی خواهم داشت». اگرچه تمام موارد فوق خوب هستند اما بهتر است برنامه های کاملاً مشخص و مرتبط با موقعیت و اعمال خود طراحی کنید؛ مثلاً به خودتان بگویید:« اگر بین وعده های غذایی احساس گرسنگی کردم, یک سیب می خورم.» تکرار این گونه اعمال به شما کمک می کند به اهداف کلی خود دست پیدا کنید.
3.تکرار کنید.
عادت ها با تکرار رفتارهای مشابه در موقعیت های مشابه به وجود می آیند. هر بار که عملی را تکرار می کنید، آن عادت قوی تر می شود و هرچه قوی تر شود،احتمال این که دفعات بعد ناخودآگاه دست به انجام آن بزنید بیشتر خواهد بود. چه مدت طول می کشد تا یک عادت شکل بگیرد؟ این موضوع به خود آن عادت و شخصیت شما بستگی دارد.
4.سرکوب نکنید.
اتفاقی که در زمان سرکوب کردن افکار می افتد این است که این افکار با قدرت بیشتری بازمی گردند. سرکوب کردن افکار فرایندی بی فایده است که عادت ها نیز همینطورند. اگر سعی کنید به زور فکر کیک را از سرتان بیرون کنید، ناگهان همه جا کیک را جلوی چشمانتان می بینید!
5.جایگزین کنید.
عادت ها از بین نمی روند.یک مثل قدیمی هست که می گویدشما هرگز دوچرخه سواری را فراموش نمی کنید.عادت های قدیمی همواره در پس زمینه ذهن شما حضور دارند و منتظر هستند تا با قرار گرفتن در یک موقعیت آشنا نمایان شوند. خیلی بهتر است که یک عادت خوب را جایگزین یک عادت بد قدیمی کنید.
موضوعات: فرهنگی
[شنبه 1393-01-30] [ 12:41:00 ب.ظ ]