لازانیای کدو
مواد لازم برای 4 نفر:
*کدوی سبز متوسط یا حلوایی ……………………………………………… دوعدد                                   *روغن زیتون ……………………………………………………………… 4 قاشق چایخوری       *پیاز بزرگ ……………………………………………………………….. دو عدد                    *هویج بزرگ ……………………………………………………………… دو عدد                    *سیر ………………………………………………………………………. 4 حبه                     *سس گوجه فرنگی و سیر …………………………………………………. دو پیمانه                  *ریحان تازه ریز شده ……………………………………………………… یک قاشق غذاخوری     *پودر فلفل ………………………………………………………………… 8/1 قاشق چایخوری     *پنیر پارمسان …………………………………………………………….. 5/1 پیمانه                 *پنیر موزارلا( رنده شده) …………………………………………………. 5/1 پیمانه                 *لازانیا ……………………………………………………………………. 9 ورقه                    *گردوی خورد شده ……………………………………………………….. به میزان دلخواه
طرز تهیه:
به دیواره های مستطیلی پیرکس روغن بمالید و کنار بگذارید.کدوها را با ضخامت کمتر از یک سانتی متر ورقه ورقه کنید. آن ها را روی سینی فر بچینید. با قلم مو یک قاشق روغن زیتون را روی آن ها بمالید و به مدت 5 دقیقه آن ها را حرارت دهید تا کدوها سرخ شوند. این کار را در تابه نیز می توانید انجام دهید. کدوها را کنار بگذارید تا سرد شوند. فر را روشن و روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
طرز تهیه سس:
در غذاساز، پیاز، هویج و سیر را با هم مخلوط کنید تا زمانی که همۀ آن ها به خوبی ریز شوند. در یک قابلمه بزرگ، سه قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن ها را بپزید تا برشته شوند. سس مارینا ( سس گوجه فرنگی و سیر)، ریحان و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم جوش بخورد. باید آن را به طور مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. در یک کاسه کوچک،پنیر موزارلا و پارمسان را باهم مخلوط کنید. برای سرهم کردن لازانیا، یک ردیف لازانیای خام یا نیمه آماده بچینید. یک سوم سس را روی آن بریزید. سه قاشق غذا خوری گردو بریزید. یک ردیف ورقه های کدو را بچینید و روی ان مخلوط پنیر را بریزید.همین مراحل را تکرار کنید تا لایه های لازانیا پر شوند. روی پیرکس را با فویل بپوشانید. به مدت 20 دقیقه آن را در فر بپزید. فویل را بردارید و باقی ماندۀ پنیر را روی ان بریزید. 20 دقیقه دیگر بپزید. پیش از سرو 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.


موضوعات: آشپزی
[شنبه 1392-12-17] [ 08:39:00 ق.ظ ]