ته چین بادمجان:

مواد لازم:(برای پنج نفر):فیله مرغ درسته یا خرد شده4عدد،زرده تخم مرغ4عدد،بادنجان حلقه و سرخ شده 2عدد،ماست150گرم،کره و روغن150گرم،قارچ ورقه شده 400گرم،خلال پسته دو قاشق غذا خوری،زعفران به میزان لازم.

طرز تهیه:ابتدا فیله را داخل مقداری روغن تفت می دهیم بعد قارچ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کمی نرم شود .زعفران را داخل ماست می ریزیم .زرده ها را هم داخل ماست می ریزیم و هم زده .ماست و برنج را با هم مخلوط می کنیم .کف قابلمه نسوز کمی روغن می ریزیم وقتی داغ شد ابتداکمی برنج بعد فیله ها و سپس قارچ و بادنجان سرخ شده را روی برنج قرار می دهیم .خلال پسته و زرشک را روی مواد می ریزیم و سپس بقیه برنج را روی این مواد می ریزیم و با قاشق آن را صاف کرده و می فشاریم درب ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط به مدت 35الی45 دقیقه ته چین را طبخ می کنیم.http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/34236.jpg

موضوعات: اخبار مدرسه, آشپزی
[یکشنبه 1391-11-08] [ 11:11:00 ق.ظ ]