ارزش غذایی: مواد اولیه:
کالری: 363 میگو:250 گرم
چربی:9 گرم فتوچینی:220 گرم
کلسترول:97میلی گرم روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
چربی اشباع شده:1 گرم فلفل تند:1 تا2 عدد ریز شده
کربوهیدرات:48 گرم سیر: دو حبه رنده شده
پروتئین:21 گرم نمک: نصف قاشق چایخوری
سدیم:396 میلی گرم فلفل سیاه:یک چهارم قاشق چایخوری
فیبر:3 گرم گوجه فرنگی:دو پیمانه گیلاسی،از وسط دونیم شده
پنیر پارمسان:به مقدار لازم
طرز تهیه:
میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آن ها را گرم نگه دارید. درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های تند ، سیر ، نمک، و فلفل سیاه را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آن ها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید . خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
موضوعات: آشپزی
[یکشنبه 1393-02-21] [ 01:51:00 ب.ظ ]